Nieuw bij Dansschool Severine is kinderyoga.
Nieuw bij Dansschool Severine is kinderyoga. (Foto: aangeleverd)

Nieuw: kinderyoga bij Dansstudio Severine

DEN HELDER - Al negen jaar komen kinderen en volwassenen met plezier dansen bij Dansstudio Severine. Bij deze dansstudio vinden ze het belangrijk dat iedere leerling zich veilig en vertrouwd voelt. 

Kinderyoga toegevoegd aan lesaanbod

Severine streeft naar een fijne sfeer in de les en denkt daarom dat lessen kinderyoga veel toevoegt aan de lessen van de dansstudio. Zij is de opleiding kinderyoga gaan volgen bij Helen Purperhart. Kinderyoga is een manier om kinderen normen en waarden te leren en inzicht in zichzelf te krijgen. 

Speelse manier  

Kinderen hoeven tijdens de les niet stil te zitten, maar werken op speelse manier aan innerlijke rust. De lessen zijn voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 7 tot 9 jaar in Den Helder en Julianadorp. Al jaren geeft Severine met veel plezier les in ballet en jazz/streetdance voor kinderen en volwassenen in Julianadorp, Anna Paulowna en Den Helder. 

Gratis proefles

Voor een gratis proefles kinderyoga, ballet of jazz-streetdance, neem contact op: 06-46175613 / info@dansstudioseverine.nl. Voor meer info zie www.dansstudioseverine.nl

Nieuw: kinderyoga bij Dansstudio Severine.