Het pand van Stevens Vastgoed
Het pand van Stevens Vastgoed (Foto: aangeleverd)

Oktober Woonmaand: unieke actie in oktober bij Stevens Vastgoed

DEN HELDER - Stevens Vastgoed, uw aankoop,- verkoop tevens Verhuur makelaar in Den Helder en omstreken verhuist per 1 oktober naar een nieuw kantoorpand aan de Mardiepstraat 176.

Esther Stevens heeft ruime ervaring als makelaar in Den Helder, Julianadorp, Breezand, Hippolytushoef, Anna Paulowna, Den Oever en Schagen. Ze besloot in 2007 als zelfstandige aan de slag te gaan in de makelaardij.

Door haar persoonlijkheid, snelheid, flexibele werktijden en het feit dat de klant altijd één aanspreekpunt heeft, biedt zij een aanpak die echt werkt! Een echte frisse blik op de woningmarkt. Na lange ziekteperiode in 2016 is Esther Stevens eerst verder gegaan met haar werkzaamheden vanuit huis. Vervolgens was ze tijdelijk gehuisvest aan de Middenweg 158 en gaat per 1 oktober 2021 naar de Marsdiepstraat 176.

Uitdaging

Een woning kopen in deze overspannen woningmarkt is een hele uitdaging: Een huis kopen is spannend. Het is een grote investering en er komt heel wat op je af. Veel informatie is online te vinden, maar je kunt ook een professional inschakelen: de aankoopmakelaar. Wat doet een aankoopmakelaar van Stevens Vastgoed eigenlijk? Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar is goed op de hoogte van de lokale woningmarkt, weet wat er te koop is en welke huizen er op korte termijn in de verkoop komen. Zo zit je als koper dicht bij het vuur. Handig, vooral als je een woning wilt kopen in een gewilde regio.

Begin tot eind

Een aankoopmakelaar kan je van begin tot eind helpen met de koop van een huis. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Maar je kunt er ook voor kiezen om een deel zelf te doen. Misschien vind het je leuk om op zoek te gaan naar geschikte woningen, maar laat je de onderhandelingen graag over aan je makelaar. Het precieze takenpakket van de makelaar spreek je van tevoren met elkaar af. Zo weet je wat je aan elkaar hebt.

Actie

Actie oktober woonmaand; geldig van 1 oktober t/m 15 oktober: - woning verkopen voor de hoogste prijs middels biedingen: vaste prijs € 1.999,- incl. btw. - No CURE NO PAY. - Geen opstartkosten voor Funda, fotograaf en NEN 2580 meetrapport. - Eventueel verzorgen definitief Energielabel. - Altijd een gratis reële waardebepaling.

Telefoon: 0223-616490. www.stevensvastgoed.nl