Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Woonmaand bij de Schakel wonen en slapen

DEN HELDER - Oktober is feestmaand bij de Schakel. Omdat het iedere dag een feestje is om in de vernieuwde showroom klanten te mogen adviseren en de mooie nieuwe collecties te presenteren, wordt er met name in oktober woonmaand extra aandacht geschonken aan onze klanten. 

Zo worden er veel nieuwe woon- en slaapcollecties gepresenteerd met als grootste vernieuwing de nieuwe bedtextielpresentatie met een compleet nieuwe presentatie en de introductie van het merk Kayori. Kayori is een merk met een compleet aanbod in dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons. Kortom alles om uw bed fraai en sfeervol aan te kleden. De missie van Kayori is: het leveren van mooie en goed ontworpen producten, eerlijk geproduceerd met respect voor de aarde en toegankelijk voor iedereen (zeer betaalbaar). De gebruikte producten zijn allemaal gemaakt van biologische katoen onder het keurmerk van Fairtrade en GOTS. In de nieuwe presentatie komen deze zeer fraai tot zijn recht! 

Maar oktober is ook de woonmaand waarin tal van nieuwe collectie’s gepresenteerd worden, zoals bijvoorbeeld het nieuwe woonprogramma Karl. Een uitgebreid programma uitgevoerd in Lamulux natur. Een praktische kunststof met houtreliëf en met speelse en praktische onderdelen. Nu ter introductie: 10% korting op het gehele programma! Maar ook het aantal relaxbanken en is sterk uitgebreid. Tevens verkrijgbaar in vele hoekbankopstellingen. Relaxen wordt steeds mooier, fijner, maar is zeker ook betaalbaar! Maar ook de nieuwe collectie relaxfauteuils is enorm uitgebreid met veel fraaie en zeer comfortabele modellen! Nu op de gehele Twice collectie 10% korting! Met het merk Avek heeft de Schakel wonen en slapen een prachtige collectie boxsprings en ledikanten in huis met uitstraling, klasse, ligcomfort en van Nederlandse bodem! Diverse opstellingen zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Kom zelf het comfort ervaren! Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen en waarderen wij uw aankoop ook met een mooi cadeau.

Alle informatie over de nieuwe collecties, acties en cadeaus: www.deschakelwonen.nl. De Schakel wonen en Slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.