Inzameling goede bruikbare schoenen bij Janson schoenen en schoenmakerij.
Inzameling goede bruikbare schoenen bij Janson schoenen en schoenmakerij.

Ludieke inzameling bij Janson schoenen en schoenmakerij

Janson schoenen en schoenmakerij zamelt al jaren schoenen in voor her gebruik in arme landen. Janson schoenen stimuleert dit dan ook graag. Help mee, zeker ook met het oog op de winter kan men bruikbare schoenen erg goed gebruiken.

Nu in de start van de herfst is het dan ook het moment om een paar nog bruikbare oude schoenen in te ruilen waarbij u 25 euro in mindering krijgt bij de aankoop van uw heren dames of kinderschoenen en of laarzen. Bij aankoop van 2 paar en inleveren van 2 paar ontvangt u 75 euro korting. Met de brede collectie in schoenen en laarzen en wandel collectie kunt in de maten vanaf 28 tm 49 zeker slagen bij Janson schoenen! De actie is geldig tm 23 oktober.

Onderhand al bijna 30 jaar vindt u bij Janson schoenen in Juliandorp de meest lekker zittende schoenen met een passend advies!

Janson is geopend dinsdag tm zaterdag van 12 uur tm 16.30. Het succes van op afspraak in de winkel en of bij u thuis schoenen kopen is dan ook nog steeds buiten deze tijden mogelijk en wordt gecontinueerd! 19 en 20 oktober is de winkel gesloten ivm aanpassingen.

Graag tot ziens in de winkel of bij u thuis. Telefonisch bereikbaar op 0655387131 van 12.00 tot 16.30 uur op dinsdag tm zaterdag. Drooghe Bol 1021 Julianadorp. 

*Vraag naar de voorwaarden.