Hoe is het om bij Akse Media te werken?
Hoe is het om bij Akse Media te werken? (Foto: aangeleverd)

'Je kunt op een leuke en speelse manier je geld verdienen'

Wij zijn in gesprek gegaan met de verkoopadviseurs die op deze afdeling werken. Hoe is het om bij Akse Media te werken? Wij stellen je graag voor aan misschien wel jouw nieuwe collega’s:

“Ik werk sinds april 2011 bij Akse Media en dat betekent dat ik dit jaar precies 10 jaar voor het bedrijf werk. Dat ik zo lang voor het bedrijf werk komt voornamelijk omdat het, op ons vakgebied zeker, een zeer betrouwbaar en fijn bedrijf is. Daarnaast is de afwisseling qua klanten ook zeer divers: zo zit je bij een advocatenkantoor of notaris, de volgende afspraak is bij een schilder op locatie of bij een bakkerij in de winkel” aldus Peter Vos (59). 

"Je kunt op een hele leuke en speelse manier je geld verdienen” vult verkoopadviseur Robin Meilink (34) aan. "Op dinsdagmiddag heb ik al een weekend gevoel. Maandag en dinsdag knallen we gezellig met elkaar op kantoor, woensdag en donderdag gaan we op pad en op vrijdag begint eigenlijk al weer de nieuwe week.” Het grootste verschil met andere banen is dat je bij Akse Media veel vrijheid hebt zolang je goed presteert, vertelt Robin. Deze mening deelt Jamie Verboon (21) ook. "Het is net of je een eigen bedrijf hebt in een groot bedrijf. Je bent zelf verantwoordelijk voor je afspraken maar ook voor je omzet. Dat is wat het werk uitdagend maakt.” Een andere energieke verkoper die de afdeling kent is Tarik Awlad (23). "In het begin is het natuurlijk veel informatie die je krijgt, maar geen paniek, je wordt goed opgeleid en begeleid. Af en toe een geintje moet ook kunnen. We hebben hartstikke veel lol op het werk en dat gecombineerd met een gemotiveerde werkhouding maakt dit bedrijf uniek.”

Kom je ook het team versterken? 

Contact Jack de Vries 06 25 05 79 80 of mail hem via jack@aksemedia.nl.