Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

Lions Club Den Helder: een goed glas voor het goede doel

Algemeen

DEN HELDER - Lions Club Den Helder organiseert ook dit jaar weer een wijnactie onder het motto ‘een goed glas voor het goede doel’. Dit jaar hoopt de organisatie opnieuw een mooi bedrag te kunnen uitreiken aan Hospice aan Zee en Muziekids.

Website in de lucht voor bestellingen

Nieuw dit jaar is een website waarop de wijnen direct te zijn bestellen voor levering half december; lionsdenhelder.nl . De twaalf aangeboden wijnen zijn geselecteerd door wijnkoperij Bart en zijn per doos van zes flessen te bestellen. Daarnaast zijn ook wijnkistjes met twee en drie flessen te bestellen.

Studio

Het NoordWest Ziekenhuis Den Helder wil in samenwerking met Muziekids graag een permanente studio realiseren om zieke kinderen die langdurig in het ziekenhuis verblijven in aanraking te brengen met muziek en instrumenten. Lions Den Helder ondersteund dit doel met voornoemde wijnactie.

Goede zorg

Daarnaast is ook dit jaar weer Hospice aan Zee aan die door de Lions wordt ondersteund middels ondersteunen middels deze actie. De goede zorg voor hun gasten in de laatste levensfase ging en gaat daar gewoon door ondanks de verzwarende omstandigheden. Nu in de Covid tijd is onzekerheid troef bij al die vrijwilligers, echter zij lieten met zijn allen hun werk er niet onder lijden. De Lions vinden het belangrijk om het Hospice een hart onder de riem te steken en te waarderen voor hun goede werk.

De wijnen zijn te bestellen tot 5 december op www.lionsdenhelder.nl. Ruim voor de feestdagen worden deze door de Lionsleden gratis thuis bezorgd.