Geen Shopping Night maar Shopping Day bij Scheffer!
Geen Shopping Night maar Shopping Day bij Scheffer! (Foto: aangeleverd)

Shopping Night omgetoverd in Shopping Days bij Scheffer!

Partnerbijdrage

DEN HELDER - “Omdat we in deze nog steeds voortdurende rare coronatijd toch iets gezelligs willen organiseren, vond ik het hoog tijd voor iets leuks en dat mondde uit in het opzetten van een Shopping Night op 18 november. Helaas heeft de regering besloten om de sluittijden te vervroegen. “Maar...”, roept de immer enthousiaste Marian Scheffer - van de gelijknamige witgoedspecialist in Den Helder - er achteraan: “Wij gaan niet bij de pakken neerzitten, want we laten ons iets leuks niet door de neus boren. We zijn al zo toe aan gezelligheid! Daarom wordt onze Shopping Night nu omgetoverd in een aantal Shopping Days!” 

Kom lekker snuffelen en proeven!

Naast het feit dat Scheffer al meer dan 30 jaar bekend staat als dé witgoedleverancier in de Kop van Noord-Holland, is in deze winkel ook de leukste kookwinkel van Den Helder gevestigd. Marian Scheffer laat daar zien en vooral proeven wat er zoal mogelijk is op het gebied van gezond koken. Donderdag 18 november, vrijdag 19 november en zaterdag 20 november staat ze ook weer achter de potten en de pannen voor het  bereiden van lekkere hapjes op de Shopping Days die ze organiseert.

Aantrekkelijke acties

Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 december staan bij Scheffer in het teken van één en al gezelligheid. “Met het oog op de naderende sinterklaas- en kerstperiode voeren we aantrekkelijke acties op ons aanbod en presenteren we ook weer nieuwe geuren van Maison Berger. De aangeschafte artikelen worden desgewenst feestelijk ingepakt en ik bereid diverse lekkere hapjes met behulp van de crock-pot. Iedereen kan lekker komen snuffelen én proeven in onze winkel, waar het veilig is omdat we de RIVM-regels uiteraard in acht nemen!”

Agenda

Noteer dus in de agenda: donderdag 18 november en vrijdag 19 november van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 15.30 uur is het Smakelijk Shoppen bij Scheffer geblazen! Kijk ook eens op www.schefferwitgoed.nl, www.ben-skookboet.nl en de Facebook-pagina benskookboet.