Martin Middel (l) ontvangt pluim namens De Stadspartij.
Martin Middel (l) ontvangt pluim namens De Stadspartij. (Foto: aangeleverd)

Pluim voor markante inwoner Den Helder

Algemeen

DEN HELDER - Martin Middel is een markante persoonlijkheid die samen met zijn vriendin woonachtig is in nieuw Den Helder. Hij is een betrokken inwoner van de stad welke nooit te beroerd is om zijn handen uit de mouwen te steken. Bij hem sta je wat dat betreft nooit voor een dichte deur.

“Martin zorgt er al jaren voor dat het Cruijff Court netjes blijft, is de stuwende kracht achter de vlindertuin aan de IJsselmeerstraat en is verder overal in te wijk te vinden om de boel schoon en op orde te houden”, aldus een woordvoerder namens De Stadspartij welke organisatie de pluim toekent.

“Martin heeft ook oog voor een stukje sociale controle in de wijk en is niet te beroerd om melding te maken van “wantoestanden” in de wijk, hetgeen hem niet altijd in dank wordt afgenomen. Hij is wars van ambtelijk gebrabbel, hetgeen wel eens botst met onze ambtelijke instanties die daar maar slecht mee om kunnen gaan.”

Respect

“De Stadspartij is blij met mensen als Martin Middel in onze stad en wij hebben respect voor zijn inzet en volharding binnen alles wat hij voor onze stad en zijn wijk allemaal doet. Daarom heeft de Stadspartij hem een pluim aangeboden plus een presentje.”