Florian Dirkse.
Florian Dirkse. (Foto: aangeleverd)

Niet alleen dromen, maar duurzaam doen!

Niet alleen dromen, maar duurzaam doen!

DEN HELDER - Het is flink in het nieuws… de besprekingen op de klimaattop. En gelukkig maar, want de tijd van praten en dromen is voorbij. Het is nu tijd om actie te ondernemen! Dat dat zeker niet onmogelijk is, bewijst Florian Dirkse.

Florian Dirkse, co-founder van The Ocean Cleanup en The Green Miles vertelt daarom op vrijdag 19 november om 19.30 uur in een onlinelezing voor De Helderse Vallei een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit!

 Missie

Na twee jaar rond de wereld zeilen had hij een missie: het opruimen van de oceanen. Tijdens zijn lezing vertelt hij over wat dat voor hem betekende en laat hij vele beelden zien van zijn acties en ervaringen. Florians verhaal gaat over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Gratis deelname

Deelname aan de online lezing is gratis en inspirerend. Meld je snel aan via www.deheldersevallei.nl en laat Florian je meenemen in zijn duurzame enthousiasme. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder.