Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Black Friday bij EP:Beerepoot

Black Friday bij EP:Beerepoot

REGIO - Bij EP:Beerepoot start 18 november de Black Friday-periode. In de 32 pagina’s dikke Black Friday-krant, die deze week bij 300.000 huizen in de bus valt, barst het van de extreme aanbiedingen. De actieperiode duurt van 18 tot en met 29 november, dus klanten kunnen twaalf dagen lang profiteren! Kom langs en geniet van acties, kortingen en aanbiedingen.

Verschillende televisies, wasmachines, koelkasten, huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur zijn extreem scherp geprijsd. Naast spectaculaire kortingen ontvangen klanten natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Beleef deze Black Friday in één van de mooie winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof.

Extra koopmomenten

Klanten zijn van harte welkom in de winkels. Uiteraard gelden tijdens de Black Friday ook de huidige maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje. Er wordt aangeraden om drukke tijden zoveel mogelijk te vermijden. Daarvoor zijn extra koopmomenten ingepland. Kijk voor meer informatie op www.epbeerepoot.nl/blackfriday . Kijk voor de Black Friday- aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl/folder .