't Medubeltje heeft een nieuwe showroom aan de Julianaweg.
't Medubeltje heeft een nieuwe showroom aan de Julianaweg. (Foto: Evert Ruis)

't Meubeltje: 'Weer netjes met de feestdagen'

't Meubeltje: 'Weer netjes met de feestdagen'

VOLENDAM/REGIO - De feestdagen komen er weer aan. Het is altijd fijn als je huis en meubelen er tiptop uit zien maar in de decembermaand willen we er allemaal nog even netter bij zitten dan normaal. Het zit nu eenmaal net iets lekkerder aan het diner als de stoelen er weer knap uitzien en als de oude kast van oma weer staat te glimmen in de huiskamer. Daarom heeft 't Meubeltje speciaal voor de decembermaand een actie. "Men krijgt 10 procent korting op alle diensten die 't Meubeltje levert in december. Graag aanmelden voor uiterlijk 10 december want we moeten nog wel de tijd hebben om alles gereed te brengen voor de kerst, en dat is dus uiterlijk 23 december", vertelt eigenaar Willem.

10 procent korting op alle diensten in december

't Meubeltje staat bekend om hun restauraties, (deel)stoffering en leerbewerking van oude meubelen. De meubelen worden, indien gewenst, geheel in authentieke staat terug gebracht. Sinds kort werken de heren van 't Meubeltje niet alleen vanuit de loods in de Julianaweg maar ook vanuit een nieuwe showroom, eveneens aan de Julianweg maar dan aan de hoofdstraat en wel nummer 59. 


Nieuwe showroom

"Onze loods zit ook aan de Julianaweg maar we wilden graag een mooie, grote showroom waarin we klanten netjes kunnen ontvangen en kunnen laten zien wat we in huis hebben. Bovendien hebben we in de showroom diverse stalen liggen. Zo kunnen klanten rustig bekleding uitkiezen voor stoelen die opnieuw gestoffeerd of met leer bekleed moeten worden. Ook kunnen klanten bij ons vanaf nu diverse onderhoudsproducten kopen waarmee je de meubels weer een nette, schone en mooie uitstraling geeft", aldus Willem. 


Door heel Nederland

Geen tijd om naar de showroom te komen of is Volendam een beetje uit de buurt? Geen probleem. 't Meubeltje haalt (op aanvraag) meubels op door geheel Nederland om ze vervolgens gerestaureerd weer af te leveren aan huis. 55-plussers krijgen  korting op deze dienst. Willem: "Wil je het nieuwe jaar netjes starten? Ook kunnen er nu al afspraken gemaakt worden voor januari. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak."  ‘t Meubeltje, Julianaweg 57  Volendam. www.tmeubeltje.nl Tel: 06 - 307 372 07 ( ma t/m za 19.00 uur).