Shop untill you drop op Black Friday!
Shop untill you drop op Black Friday! (Foto: Pexels.com)

Goed nieuws voor de koopjesjagers!

Goed nieuws voor de koopjesjagers!

DEN HELDER - Het is vrijdag 26 november weer tijd voor Black Friday. Een traditie die is over komen waaien vanuit Amerika en waar de winkels een dag na Thankgiving hun overtollige magazijnvoorraad opruimen tegen lage prijzen. Het is voor de Amerikanen het startsein om te beginnen met hun inkopen voor de feestdagen. En laten we eerlijk zijn; iedereen is toch gek op een koopje!

Sla je slag met Black Friday

En er valt een hoop korting te verdienen. De kortingen met Black Friday in de binnenstad kunnen behoorlijk oplopen! Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan. De feestdagen zijn tenslotte al duur genoeg. Reden genoeg om even een bezoekje te brengen aan de navolgende winkels op 26 november.

 Only, Kikz, Diverzo Mode, Ziengs, Nameless, Nameless Outlet, Hema, C & A, Jamin & Multivlaai, Takko Fashion, Black and Blue, Holland & Barrett, Hans Anders, Xenos, Kruidvat Beatrixstraat, Ninety Five, Combi Den Helder, WE Fashion, Hunkemöller, DA Buurman, Herman Nypels Mannenmode, 4 Fashion, ICI PARIS XL, Sport 2000, Kruidvat Keizerstraat, Mooij Modes, Sjiekado, Lodewijk, Aan de overkant, The Athete’s Foot, Jolanda van Willigen, Gouden Anker, Livera, Big Bazar en Bij Aline Creatief.


Wees loyaal, koop lokaal in de Helderse binnenstad!