Ben jij dit jaar de paashaas van de voedselbank?
Ben jij dit jaar de paashaas van de voedselbank? (Foto: Pexels/FvdB)

Vrolijk Pasen Voedselbank

CASTRICUM - Vandaag, vrijdag 2 april, staan tussen 10.00 en 12.00 uur de vrijwilligers van de Voedselbank op het kerkplein voor de Pancratiuskerk voor inzameling van levensmiddelen. Ook deze maand zorgen de vrijwilligers voor een gedeeltelijke aanvulling van benodigde houdbare voedselwaren voor huishoudens die het financieel moeilijk hebben. Mogen zij op uw komst rekenen? Er staat ook een donatiebox voor giften. Laten we samen zorgen voor ‘Vrolijke Paasdagen’ voor iedereen in gemeente Castricum!

In Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp.

Adres voor de inzameling is Dorpsstraat 113 in Castricum.

Zelf actie starten

Iedereen kan meehelpen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor voedselhulp. Je kunt jouw actie, initiatief of wilde idee aanmelden op de actiepagina van de Voedselbank. Ga jij bijvoorbeeld 4000 koekjes bakken? Je kunt ook een eigen crowdfunding-actie starten, digitale yogalessen of tekenlessen geven, een Facebookgeldinzameling houden waarbij de opbrengst voor de voedselbank is. Bedenk iets leuks, de Voedselbank ik blij met elke donatie! Ga naar www.komincatievoordevoedselbank.nl.

Namens alle voedselbanken alvast hartelijke dank!