BetteEve Oval: vloeiende vormen zorgen voor de ultieme ontspanning.
BetteEve Oval: vloeiende vormen zorgen voor de ultieme ontspanning. (Foto: © Bette)

Beleef je eigen wellness in huis!

Harmonieus samen baden met het hoogste ligcomfort en genieten van een echte wellness beleving thuis; dat zijn de uitgangspunten van de nieuwe serie baden van Bette: BetteEve. Bette is bij het ontwerp geïnspireerd door de natuur. Wat opvalt zijn de organische en zachte lijnen van de badrand die vloeiend overgaan in de elliptische vorm van de binnenzijde van het bad.

De astronoom Johannes Kepler ontdekte aan het begin van de 17e eeuw de elliptische vorm van de loopbanen van planeten, een natuurlijk proces in de ruimte. Barokke architecten en kunstenaars raakten geïnspireerd door de ontdekking van de ellips. Deze vorm pasten zij enthousiast toe in bouwwerken, ontwerpen van tuinen, kunst en allerlei objecten.

Sensualiteit

Ontwerper Dominik Tesseraux heeft bij deze serie baden de ellips op moderne en harmonieuze wijze geïnterpreteerd. De sensualiteit van de ellips is in het ontwerp vereeuwigd.

Perfecte vorm

Door de vorm van de ellips oogt de serie BetteEve als een natuurlijke bron en nodigt uit tot baden. Dankzij de forse ruimte (180 x 100 cm) is het bad uitermate comfortabel voor twee personen. De symmetrische vorm zorgt ervoor dat je allebei hetzelfde comfort beleeft. De prachtig gevormde rand loopt consequent door en ondersteunt het hoofd en de armen op zachte wijze.

BetteEve Oval Silhouette: eyecatcher pur sang, leverbaar in 400 kleuren en meerdere kleureffecten.
BetteEve combineert de organische vorm met een strak lijnenspel.
De BetteEve Oval Silhouette.