Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Doorlees van de voorpagina

Het stel is van mening dat mensen die aannemen dat wat de meerderheid iets roept dat dat dan de waarheid is. Helaas maakt dat nog niet de echte realiteit waarin we samen leven.

Het totale plaatje zien

“Het voelt als onze plicht om mensen te wijzen op meerdere informatiebronnen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je alleen het NOS journaal kijkt en de dagbladen leest, je niet het totale plaatje kunt zien."

Positieve reputatie

Fleure tot slot: “We wonen hier al heel lang en gelukkig hebben we door de jaren heen een positieve reputatie opgebouwd. Omwonenden weten dat we vriendelijke en sociale mensen zijn. De vlag is puur bedoeld als vreedzaam communicatiemiddel en een signaal voor vrijheid van meningsuiting. Gelukkig kunnen we dat in Nederland nog wel gewoon doen: onze mening uit het raam hangen. Al hangen we honderden vlaggen uit ons raam, dan nog worden we niet opgepakt. Laat dit zo blijven en daarom laten wij de vlag hangen, zolang als we dat nodig vinden."

Met de uitleg aan onze redactie hoopt het stel ook de afzender van de anonieme brief te bereiken. "Hij of zij is welkom, de koffie staat klaar."

Meer informatie

Lezers zijn welkom ook bij Jos en Fleure voor meer informatie over 'alternatieve' mediabronnen. "En voor wie wil weten waarom wij het niet eens zijn met de coronamaatregelen staat de koffie ook klaar, iedereen is welkom voor het open debat."

Op de website Rodi Castricum: www.rodi.nl/castricum staan links naar verdiepende artikelen en interviews die Fleure en Jos regelmatig raadplegen.

Afbeelding
Afbeelding