Een zoektocht naar eigen stijl is ontdekt.
Een zoektocht naar eigen stijl is ontdekt. (Foto: kunstenaar Ingrid van den Brink)

Deuren gaan weer open voor cultuur: expositie in Witte Kerk Heiloo

HEILOO - De Witte Kerk krijgt kleur op haar wanden. Een groep van zes studenten bijt tijdens Pinksteren de spits af in de Witte Kerk van Heiloo.

De studenten studeren bij kunstacademie Crejat in Alkmaar en laten hun werk zien dat zij tijdens hun Academisch Atelier jaar getekend en geschilderd hebben.

Wilga Hoek, Ingrid van den Brink, Anneke Kuiper, Derkje ter Brugge, Marcella Leguyt en Bente Visser brengen met hun werk kleur aan op de wanden van de Witte Kerk.

Zij hebben het afgelopen jaar hun teken- en schilderrichting onderzocht en zijn op zoek gegaan naar hun eigen stijl door te experimenteren en buiten de, voor hun, bekende kaders te treden.

De makers zijn allen, tijdens de opening van de expositie aanwezig en vertellen graag over hun zoektocht naar een eigen stijl.

Open tijdens Pinksteren

De expositie wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 van 11.00 tot 16.00 uur in de Witte Kerk aan Heerenweg 34 in Heiloo. De Witte Kerk ligt naast het parkeerterrein van winkelcentrum 't Loo en is goed met de fiets en via het openbaar vervoer te bereiken. www.wittekerk-heiloo.nl.

Crejat, de nieuwe academie staat voor parttime opleidingen en workshops in beeldende kunst voor volwassenen. Meer te weten komen over de opleidingen? Kijk op www.crejat.nl.

Een abstract werk, te zien tijdens de groepsexpositie.
Flyer uitnodiging expositie
zoektocht naar eigen stijl
zoektocht naar eigen stijl
zoektocht naar eigen stijl (foto moet nog gedraaid, dit lukt niet)
zoektocht naar eigen stijl (foto moet nog gedraaid, dit lukte niet)