De Corneliuskerk in Limmen is vanaf volgende week tot 19 september op zondagen open voor de Woord- en Communieviering.
De Corneliuskerk in Limmen is vanaf volgende week tot 19 september op zondagen open voor de Woord- en Communieviering. (Foto: Nico snel)

Meditatieve viering rond Pinksteren

LIMMEN- In de Corneliuskerk wordt zaterdag 22 mei om 19.00 uur voor Pinksteren een meditatieve viering met Taizé-acclamaties gehouden. De voorganger is pastor Johan Olling. Het koor zingt onder leiding van organist/pianist/dirigent Peter Rijs. Kerkgangers zijn welkom. Er zijn nog plaatsen over. Neem daarvoor contact op via pastor@corneliuskerk-limmen.nl

De viering is ook rechtstreekst te zien op www.kerkdienstgemist.nl of via www.corneliuskerk-limmen.nl
Ook kan de viering later online bekeken worden. De Pinkster-Woord en Communieviering vindt 23 mei om 10.00 uur plaats. Tijdens Dankzondag wordt het jaarthema ‘Het verhaal gaat….door!' afgesloten. Na volgende week is de Corneliuskerk elke zondag te bezoeken om 10.00 uur voor de Woord- en Communieviering. Zondag is ook de bekendmaking van de ‘Vrijwilliger van het jaar' en wordt een kunstwerk van het ‘parochie-logo' in de entreehal onthult. Er zijn al 45 kerkgangers aangemeld waardoor het maximale aantal is bereikt. De overige belangstellenden kunnen de viering rechtstreeks zien op www.kerkdienstgemist.nl of via www.corneliuiskerk-limmen.nl De Corneliuskerk bevindt zich aan Dusseldorperweg 74 in Limmen.

Afbeelding
De Corneliuskerk in Limmen.
De Corneliuskerk in Limmen is vanaf volgende week tot 19 september op zondagen open voor de Woord- en Communieviering.