Pastor Olling overhandigt een grote bos bloemen aan Jack Broersen, de vrijwilliger van het jaar.
Pastor Olling overhandigt een grote bos bloemen aan Jack Broersen, de vrijwilliger van het jaar. (Foto: Nico Snel)

Jack Broersen vrijwilliger van het jaar

LIMMEN - Bij de Corneliusparochie in Limmen is Jack Broersen tijdens Pinksteren uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2020-2021. Pastor Olling laat weten dat als het gaat om drukwerk van het parochieblad Rond de Limmer Toren, liturgieboekjes bij uitvaarten en speciale vieringen ‘Jack altijd meteen klaarstaat’.

Broersen is ook een bekend gezicht in verzorgingshuis de Cameren. Hij is daar actief als koster en gastheer. Olling namens alle parochianen: “Jack je bent een kanjer. Deze uitverkiezing is dik verdiend! Bedankt namens ons allemaal!”

Nieuw pulpenbol-logo

Het nieuwe glaskunstwerk met het tulpenbol-logo van de Corneliusparochie is ook op pinkstermorgen onthult. Een cadeau van de protestantse gemeente Limmen als teken van verbondenheid na de brand. Het glaskunstwerk is gemaakt door ‘De gezusters': Tiny van der Velden en Nel Kaandorp. Eerst was er een foto-onthulling in de kerk met gebruikmaking van een beeldscherm voor alle aanwezigen. Daarna werd het echte glaskunstwerk in de entreehal van de kerk zichtbaar gemaakt. Het logo is nu dagelijks voor iedereen te bewonderen. Voor openingstijden: www.corneliuskerk-limmen.nl

Het logo is voor iedereen dagelijks te bewonderen.
Onthulling van het logo op beeldscherm in de kerk.