Bij de EK poul wordt bij VV Limmen niet vals gespeeld.
Bij de EK poul wordt bij VV Limmen niet vals gespeeld. (Foto: Yvette van der Does)

Fairplayzone: V.V. Limmen pakt uit

LIMMEN - Na jarenlange afwezigheid hopen we eindelijk weer eens te mogen juichen voor onze Oranje leeuwen. Komen ze in de eindronde? En wat is er nou nog mooier dan juichen én tegelijkertijd een van onze voetbalclubs steunen: de jeugdveiling commissie van de V.V. Limmen organiseert een EK poule met fantastische prijzen. Doe je mee?

Meedoen is heel simpel. Je schrijft je in voor 20 euro. Hiervan gaat 70% direct naar V.V. Limmen en de rest van de opbrengsten naar de geldprijzen. De ronde prijzen worden allemaal gesponsord door lokale ondernemers.

Het enige wat je hoeft te doen is de juiste uitslagen te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden. Het spel bestaat uit 8 rondes, met elke ronde mooie prijzen. In ronde 8 spelen we om de knikkers waarbij de hoofdprijs bestaat uit 50% van de geldpot. Hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. En dus een grotere hoofdprijs en meer steun voor V.V. Limmen!

Prijzen

De hoofdprijs: 50% geldpot, tweede prijs: 30% geldpot, derde prijs: 20% geldpot. Naast de geldprijzen zijn er elke ronde ook mooie prijzen te winnen. Heb je de eerste ronde dus alles fout? Dan doe je in de volgende ronde gewoon weer mee voor de ronde prijs! Weten welke prijzen er te winnen zijn? Kijk op www.rodi.nl/castricum.

Ben jij die grote voetbalkenner of wil je gewoon deze Limmer club steunen omdat ze een zwaar jaar achter de rug hebben? Doe mee, schrijf je in op www.vvlimmen.nl en maak kans op mooie prijzen.