Het estafette team jongens junioren D, met Samuel Möhlmann, Bandi Leijen, Brice Buur en Fabrice Groot.
Het estafette team jongens junioren D, met Samuel Möhlmann, Bandi Leijen, Brice Buur en Fabrice Groot. (Foto: AV Castricum)

Nieuwe clubrecords AV Castricum

CASTRICUM - Het is weer mogelijk om sportwedstrijden te houden waarbij de atleten van verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen. Afgelopen weekend had de Atletiekunie maar liefst drie officiƫle competitiewedstrijden op het drukke programma. De AVC atleten leverden mooie prestaties, en er werden maar liefst drie clubrecords verbeterd.

De AVC pupillen kwamen zaterdag 3 juli in actie bij AV Hera in Heerhugowaard voor hun eerste officiƫle competitiewedstrijd van dit seizoen. Het was een mooie dag met geweldige prestaties en veel podiumplaatsen! Bij de jongens mini pupillen was er goud voor Max van Egmond op de meerkamp, en Bryan Vlek werd 3e. Bij de jongens C werden Jent de Reuver en Felix Achterberg 2e en 3e. Bij de jongens pupillen A1 was het hele podium van de meerkamp zelfs oranje met brons voor Stijn Uijtdewilligen, zilver voor Collin Veraart en goud voor Luke Feeke. Tess Hartensveld won goud bij de meisjes B en Fae Tuijn stond naast haar voor zilver. Elin Jonker won de meerkamp bij de meisjes C. Noa Popot mocht op het podium komen bij de meisjes A2 voor de 2e plaats (en liep tevens een clubrecord op de 60 meter sprint in. Op de 600 meter/1000 meter vielen Elin, Felix, Collin en Stijn ook nog eens in de prijzen.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 4 september in Castricum.

Alle overige uitslagen van de competitie van de junioren en senioren van AV Castricum zijn te lezen op www.rodi.nl/castricum.

Elin Jonker winnaar van de meerkamp, meisjes C
De senioren competitieploeg van AV Castricum, met van links naar rechts coach Eugène van Kruchten, Febora Ridder, Yoni Bas, Pipp Pauzenga, Mellani Goezinnen, Manouk Rodenburg, Lars Thode, Tim Sanchez, Hidde Zeestraten, Reinout Holland.