Team van Autobedrijf Swart.
Team van Autobedrijf Swart. (Foto: Thushara Verhoeven)

10 jaar Autobedrijf Swart Heemskerk

HEEMSKERK - Alweer 10 jaar geleden is het, dat Rob en Suzette Swart in 2011 Autobedrijf Swart begonnen (toen nog Swartmobielen) aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Een hele stap was het toen, om samen dit avontuur aan te gaan.

Aan het begin runden ze het garagebedrijf met zijn tweeën. Rob deed de garagewerkzaamheden en verkoop en Suzette alle aanvullende zaken. 

Werkaanbod

Het werkaanbod werd steeds groter en in 2013 kwam er een vaste monteur bij, Ton Veenboer. Deze is zojuist met pensioen gegaan.
In 2017 hebben zij zich aangesloten bij het Autofirst concept. Vooral door de technische trainingen die zij bieden om up to date te blijven met alle veranderingen op automotive gebied en om klanten een pechhulppas te kunnen aanbieden.

Vaste monteur

In 2018 kwam Tim Leitner er als vaste monteur bij. “Gelukkig'', zegt Rob, ''want ik heb mijn handen vol aan de verkoop en alles wat erbij komt kijken. We zoeken op het moment nóg een monteur om ons team te versterken.”

“Er is in 10 jaar veel gebeurd en we mogen van geluk spreken dat we weinig last hebben gehad van een crisis of pandemie. Het is ontzettend fijn om te zien dat we zoveel klanten van het eerste uur nog steeds terugzien bij ons en dat er ook nog constant nieuwe klanten bijkomen.''

Persoonlijke aandacht

''Door onze persoonlijke aandacht en doordat we ons altijd proberen te verplaatsen in de positie van de klant, denk ik dat we ook zo’n vaste klantenkring hebben. We kennen de meeste klanten persoonlijk en dat maakt het juist fijn werken. Ze weten wat ze aan ons hebben”, aldus Suzette.


Rob en Suzette hopen nog vele jaren door te gaan en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.