De deelnemers aan de Anniversary Workout met op de voorgrond Majlen Mul.
De deelnemers aan de Anniversary Workout met op de voorgrond Majlen Mul. (Foto: aangeleverd)

'Dwars door twee lockdowns heen gegroeid'

REGIO - Strong Bootcamp By Mailen, Anna Van Renesselaan 8-16 in Uitgeest bestaat een jaar en dat werd verleden week vrijdagavond sportief gevierd met de leden. Een speciale Anniversary Workout met een drankje en hapje na afloop markeerde een eerste mijlpaal na overleven in coronatijd.

Nagenieten van feestje

Majlen Mul (22), eigenaar van het snelgroeiende sportbedrijf, is nog aan het nagenieten van haar feestje. De jonge ondernemer blikt terug op het afgelopen jaar. "Als je een jaar geleden had gezegd, dat ik nu ruim 200 leden, een extra trainer, twee stagiaires en een supergave website zou hebben, dan had ik je niet geloofd. Maar het is de realiteit. Dwars door twee lockdowns heen is mijn bedrijf sneller gegroeid dan ik had verwacht én gehoopt."

Groepslessen

Inmiddels zijn er negentien groepslessen verdeeld over zes dagen. Op het rooster zijn niet alleen bootcamp lessen te vinden, maar ook BBB, TRX, Boxing Bootcamp en Kids Bootcamp.


Leden melden zich voor de lessen aan via de STRONG APP. Behalve groepslessen geeft Majlen ook personal training. "Als ik zie, dat door mijn op maat gemaakte trainingen, persoonlijke coaching én motivering de gewenste resultaten worden behaald, dan word ik daar heel blij van."

Acties gelden tot 15 oktober 

En heb je altijd al eens personal training willen doen? Dan krijg je nu één les gratis bij een PT-rittenkaart. 


De acties gelden tot 15 oktober. www.strongbootcamp-bymajlen.nl voor meer uitvoerige informatie.