Nooit te oud om te leren!
Nooit te oud om te leren! (Foto: Aangeleverd)

SeniorWeb IJmond weer van start

IJMOND - Na een lange periode van stilstand ten gevolge van de coronaperikelen, gaat SeniorWeb IJmond weer beginnen in september. Alle ambassadeurs zij gevaccineerd en de ruimte in de bibliotheken en het Cultuurhuis Heemskerk kunnen voldoende geventileerd worden om een succesvolle (her)start van het seizoen te garanderen. ''Wij zijn blij dat wij weer mensen kunnen gaan helpen in hun digitale ontwikkeling'', aldus SeniorWeb IJmond.

SeniorWeb IJmond helpt bij digitale ontwikkeling van ouderen

Op de vernieuwde website vindt u veel interessante informatie over wat SeniorWeb IJmond u kan bieden. ''Wij geven tips en info over ‘veilig internetten’, ‘aanschaf apparatuur’ en ‘slimme gadgets’. Ook nieuw op de website is de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste informatie. De moeite waard om eens te kijken op www.seniorweb-ijmond.nl.'', aldus SeniorWeb IJmond.


Voor vragen kunt u via de website contact zoeken of bellen naar 06-39110115 of naar 06-52031649.

Programma Heemskerk

Het nieuwe programma van Heemskerk start op maandag 20 september; Cursus Windows 10 (4 maandagochtenden); Cultuurhuis in Heemskerk (in het gemeentehuis). Tijd: 10.00 -12.00 uur; Kosten: € 30,- voor 4 lessen. Cursusboek (niet verplicht) is verkrijgbaar tegen kostprijs.


Programma Beverwijk

Het nieuwe programma van Beverwijk start op dinsdag 21 september; Cursus Android Smartphone/ Tablet (4 dinsdagochtenden); Plaats: bibliotheek van Beverwijk, 1e verdieping. Tijd: 10.00 -12.00 uur; Kosten: € 30,- voor 4 lessen.; Eigen smartphone/ tablet meenemen. 

Aanmelden

Er liggen aanmeldingsformulieren voor de cursussen klaar bij het Cultuurhuis en in de bibliotheken van Beverwijk en Heemskerk. U kunt zich ook aanmelden via onze website: www.seniorweb-ijmond.nl. In de website klikt u op "Contact” (= oranje knop) en u vult uw contactgegevens in. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding. U betaalt bij de eerste les aan de cursusleider (via pin of contant).

Seniorweb Ijmond leert u alles over uw computer.
Afbeelding