Bakkerij Goemans is al meer dan 65 jaar een gerenommeerde banketbakker.
Bakkerij Goemans is al meer dan 65 jaar een gerenommeerde banketbakker. (Foto: Bakkerij Goemans)

Bakkerij Goemans 10 jaar in Geesterduin

CASTRICUM - In 1954 begon het bakkerij avontuur en opende Harry en Lenie Goemans een banketbakkerij in Santpoort. De winkel liep erg goed, maar toch besloten ze na zes jaar te verhuizen en het bedrijf voort te zetten in Heemskerk. Ruim 65 jaar en drie generaties verder is Bakkerij Goemans uitgegroeid tot een echte familiebakkerij met dertien winkels door Noord-Holland.

Harry Goemans was een echte banketbakker en stond bekend om zijn heerlijke saucijzenbroodjes en gevulde koeken. Inmiddels is de derde generatie, Dennis en DaniĆ«l Goemans, aan het werk in het familiebedrijf. De saucijzen en de gevulde koeken worden nog steeds op opa's recept gemaakt en dat proef je! Bakkerij Goemans is inmiddels een begrip in de omgeving van Heiloo tot en met Haarlem. 

'Elke dag vers brood en het lekkerste gebak'

Familie Goemans en alle werknemers hebben hard gewerkt om te zijn waar zij nu zijn: elke dag het meest verse brood en het lekkerste gebak te koop in de dertien winkels. ''Er valt ook wat te vieren: onze winkel in winkelcentrum Geesterduin bestaat 10 jaar! We zijn enorm trots dat wij al zo lang deel mogen uitmaken van dit mooie winkelcentrum!''