De gemeente Castricum heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met Univé.
De gemeente Castricum heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met Univé. (Foto: Pixabay)

Collectieve zorgverzekering via de gemeente

CASTRICUM - Heeft u een laag inkomen? Regel dan een zorgverzekering via de gemeente Castricum vóór 31 december. De gemeente heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met Univé. U bent dan beter verzekerd voor minder geld.

De voordelen voor u zijn: U ontvangt korting op de basisverzekering. De gemeente Castricum betaalt mee aan uw aanvullende zorgverzekering. Ruime vergoedingen voor brillen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdrage WMO/Wlz. Univé accepteert iedereen, zonder medische keuring. U kunt uw eigen risico meeverzekeren.

Pakketten

Bekijk in een video welke kosten er vergoed worden via https://player.vimeo.com/video/474760199. Zo ziet u de verschillen met uw eigen verzekering. De keuzehulp helpt u bij het kiezen van de juiste Gemeentepolis. Aan de hand van een aantal vragen over je zorgbehoefte, krijg je advies over de meest passende Gemeentepolis. Bekijk in de video hoe Keuzehulp werkt.

Aanvragen

Wilt u overstappen naar de collectieve zorgverzekering van Univé? Er wordt eerst gekeken of u aan de voorwaarden voldoet. Na goedkeuring regelt Univé de opzegging bij uw zorgverzekering. Aanvragen kan via: www.gezondverzekerd.nl