Diaconie De Goede Herder roept op te doneren.
Diaconie De Goede Herder roept op te doneren. (Foto: aangeleverd)

OPZIJ, OPZIJ, OPZIJ, MAAK PLAATS, MAAK PLAATS, MAAK PLAATS...

CASTRICUM - Voor veel mensen lijken de bovenstaande woorden van toepassing in deze tijd voor Sinterklaas en Kerst. Iedereen heeft haast, want er moet flink worden ingeslagen voor de feestdagen en men wil allemaal het beste van het beste.

Diaconie De Goede Herder roept op te doneren

Helaas zijn er nog steeds mensen die graag deze woorden ook eens zouden willen uitspreken, maar de portemonnee is dusdanig klein dat er niet eens kan worden gedacht aan inkopen doen, laat staan in het groot. Daarom roepen de vrijwilligers van Diaconie De Goede Herder in Castricum u op om gul te doneren in feestelijke producten voor de mensen die noodgedwongen van de Voedselbank gebruik moeten maken (s.v.p. geen alcoholische dranken). U reageert maandelijks al in groten getale, maar deze keer willen wij een extra beroep op u doen om te doneren zodanig dat deze mensen ook fijne en lekkere feestdagen kunnen hebben. Een win-win situatie: u een goed gevoel omdat u heeft kunnen helpen en de mensen die van de Voedselbank gebruik moeten maken, kunnen ook een keer van heerlijke feestdagen genieten.

Zalig kerstfeest

Wij roepen u daarom op om op vrijdag 3 december 2021 tussen 10.00 en 12.00 uur uw bijdrage te brengen bij de vrijwilligers die u opwachten bij de ingang van de Pancratiuskerk in Castricum. Wij zeggen u dank voor uw bijdragen in het afgelopen jaar en wensen u een zalig kerstfeest en een gezellige jaarwisseling.