Voorafgaand aan de Online Open Avond kunnen studiekiezers zich alvast oriënteren op de site.
Voorafgaand aan de Online Open Avond kunnen studiekiezers zich alvast oriënteren op de site. (Foto: Aangeleverd)

Online Open Avond Inholland Haarlem

HAARLEM - Op woensdag 10 februari organiseert Hogeschool Inholland Haarlem van 17.00-20.00 uur een Online Open Avond. Met live-opleidingspresentaties, online workshops en talkshows.

"Op deze manier bieden we aankomende studenten de mogelijkheid om live in gesprek te gaan met andere studenten en docenten, en kunnen ze online hulp krijgen van studiekeuzeadviseurs", aldus Hogeschool Inholland Haarlem.

Test, ontdek en kies

Voorafgaand aan de Online Open Avond kunnen studiekiezers zich alvast oriƫnteren op de site. "Met de stappen Test, Ontdek en Kies komen zij erachter waar hun interesses en vaardigheden liggen en welke opleidingen daar het beste bij passen."

Inholland Haarlem Live!

Op woensdag 10 februari zendt de hogeschool van 17.00 tot 20.00 uur de online talkshow Inholland Haarlem Live! uit. "In dit interactieve online programma vertellen studenten over hun studie, de studie- en studentenverenigingen en het studentenleven in Haarlem. De online talkshow is live te volgen via YouTube van Inholland Haarlem en de site van Inholland."

Proefstuderen

Naast de Online Open Avond biedt Inholland Haarlem studiekiezers de mogelijkheid om online te komen proefstuderen. "Waar een studiekiezer voor de coronacrisis fysiek kon meelopen, bieden wij nu een digitale variant aan. Het programma van Online Proefstuderen verschilt per opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld een online college volgen, aan de slag gaan met een casus, een workshop bijwonen en online meelopen met studenten. Docenten en studenten staan online klaar en beantwoorden alle vragen."


Kijk voor meer informatie op www.inholland.nl/proefstuderen.

Aanmelden Open Avond

Aanmelden voor de Online Open Avond op 10 februari kan via: www.inholland.nl/opendag.