Meld je aan voor het online Open Huis van het Vellesan College!
Meld je aan voor het online Open Huis van het Vellesan College! (Foto: Aangeleverd)

Vellesan College houdt online Open Huis

REGIO - Op zaterdag 6 februari gaat het gebeuren. Het Vellesan College houdt tussen 10.00 en 14.00 uur haar Open Huis voor achtstegroepers en hun ouders. En vanwege de corona-beperkingen is dat deze keer een online Open Huis.

De bezoeker gaat digitaal de hoofdingang van het gebouw Briniostraat of Platanenstraat binnen en kijkt in de entreehal om zich heen.

Virtueel doorlopen of eerst maar het introductiefilmpje bekijken, meteen in gesprek met een leerjaarcoördinator... Het kan allemaal.

Videogesprek met docent

Op de virtuele tocht door de gebouwen zijn de vaklokalen te bezoeken met video’s van docenten, uitleg over het vak, proefjes bij natuur- of scheikunde, escaperooms, quizzen en kadootjes.


Op verschillende plaatsen in de virtuele rondtocht is er een videogesprek mogelijk met docent, leerlingbegeleider, dyslexiecoach of afdelingsleider.

'Reserveer van tevoren een tijdslot'

Op deze manier kan iedere achtstegroeper en zijn/haar ouders een indruk krijgen wat het Vellesan College heeft te bieden: goede lessen, een fijne sfeer, een veilige leeromgeving, en zorg en aandacht voor leerlingen.

Tijdslot reserveren

Het online Open Huis is op zaterdag 6 februari van 10.00 tot 14.00 uur.


Reserveer van tevoren een tijdslot op de website zodat u er zeker van bent dat we aandacht aan uw vragen kunnen besteden.


Kijk voor meer informatie op www.vellesancollege.nl