Na herstoffering zijn meubels weer als nieuw!
Na herstoffering zijn meubels weer als nieuw! (Foto: Aangeleverd)

Na herstoffering zijn meubels weer als nieuw

REGIO – Wist u dat u van uw meubels nog vele jaren extra plezier kunt hebben als u ze eens voorziet van een nieuwe stof en kleur? Kunt u nagaan hoe lang meubels meegaan als u ze om de paar jaar een nieuwe stof en kleur geeft!

Meubelstoffeerderij Joseph Wolters is al 25 jaar specialist in herstoffering van alle soorten meubels. Wolters gebruikt hiervoor traditionele technieken en materialen zoals springveren, jutten, singles, paardenhaar en crin. Zo worden klassieke, maar ook moderne meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd.

Waarom nieuwe kopen?

Waarom zou u nieuwe meubels kopen als u door de experts van Joseph Wolters jaren extra kunt genieten van uw huidige? Ook kunt u bij Joseph Wolters terecht voor het repareren van meubels en het restaureren van uw antieke meubels.

Leerrenovatiespecialist

Goed om te weten is ook dat de professionals van Meubelstoffeerderij Joseph Wolters specialist zijn op het gebied van leerrenovatie. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren opnieuw te kunnen gebruiken. Overigens hoeft kwaliteit niet duur te zijn! Zo zijn er verschillende kwaliteiten vullingen met ieder zijn eigen eigenschappen. Denk aan polyether, koudschuim en HR-schuim in verschillende kwaliteiten.

Diepreinigen

Tot slot bent u voor het professioneel diepreinigen van uw meubels ook bij Joseph Wolters aan het juiste adres. De milieuvriendelijke meubelreinigingmethode is uiterst geschikt voor het verwijderen van kringen, vlekken en vuil.

Meer weten?

Joseph Wolters komt graag langs voor kosteloos advies.


Meubelstoffeerderij J. Wolters

Overveen: Bloemendaalseweg 247 A 023 545 96 32

Alkmaar: Jan van Goyenstraat 1026 072 2020 92 92

Leiden: Houtlaan 11 071 203 24 00

www.josephwolters.nl