Populair ‘all you can eat’ restaurant krijgt een upgrade.
Populair ‘all you can eat’ restaurant krijgt een upgrade. (Foto: Aangeleverd)

Sumo Haarlem wordt Tatsu

HAARLEM - Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder als TATSU. Er verandert helemaal niets aan het concept. Zelfs de oude vertrouwde gezichten gaan nergens heen.

De locatie blijft hetzelfde en de prijzen ook, wel geniet je van nog mooiere gerechten in een nieuw interieur.

Van Sumo naar TATSU

Al jaren zijn Sumo Haarlem 1 en 2 niet weg te denken uit het Haarlemse centrum. Het Japans georiënteerde all you can eat concept is dan ook favoriet bij vele locals en meerdere keren per dag zitten beide locaties bomvol. Anno 2021 is het tijd voor een welverdiende upgrade en een nieuwe naam voor het restaurant. Vanaf nu gaan Sumo Haarlem 1 en 2 verder als TATSU. Aan het concept verandert er gelukkig helemaal niets. Het wordt alleen maar beter, mooier en lekkerder.

Nieuwe favorieten

Ook in de keuken verandert er niet veel. Wel worden de gerechten nu nog lekkerder en de borden mooier opgemaakt, zijn de producten en service van een hogere kwaliteit en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Uiteraard zijn de populaire signature dishes, zoals de nigiri’s, maki’s, skewers en hot bowls gewoon weer terug te vinden op het nieuwe menu.

Nieuwe gerechten

Daarnaast komt er een aantal nieuwe gerechten op de kaart, zoals de ‘TATSU Dragon Roll’, ‘Nigiri Fried Shrimp Chili’ en de ‘Fiësta Hamachi Ponzu’, yellowtail kingfish sashimi met onder andere mango en ponzusaus. Ook kun je nu kiezen voor een Deluxe Menu met gerechten die net iets exclusiever zijn. In voor een goede cocktail? Verder wordt de drankkaart aangevuld met nieuwe, hoogwaardige cocktails en diverse Gin & Tonic’s. Er komt zelfs een waar cocktailstation.

Verbouwingen

Op dit moment is het team van TATSU druk bezig met de verbouwing van beide locaties. TATSU krijgt dan ook een geheel andere look and feel dan Sumo Haarlem 1 en 2. Het filiaal aan de Oude Groenmarkt 14-16 krijgt een wat urban-achtige sfeer, daar waar je je bijna in Japan bij nacht waant.


Donkere kleuren worden afgewisseld met luxueuze gouden accenten en ronde banken zorgen voor een gezellige, intieme setting. Het tweede filiaal aan de Riviervismarkt 11 krijgt een heel ander, wat conservatiever Japans, interieur met een eigenzinnige, hedendaagse touch.


Beide TATSU filialen openen hun deuren zodra de lockdown voorbij is. Zodra er meer duidelijkheid is, versturen we je dan ook met veel plezier meer inforamtie over de opening.

Meer informatie

Houd het Instagram account van TATSU (@restauranttatsu) in de gaten voor updates.