Sieraden staan op nummer twee.
Sieraden staan op nummer twee. (Foto: stockfoto)

Top 5 cadeaus voor Valentijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari.

Een cadeau is een teken van liefde en bewondering aan de mensen waar je van houdt. Als er iets gevierd moet worden, kan een cadeau niet ontbreken. De top 5 cadeaus, helpt je met het kiezen van het perfecte cadeau. Bij verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag en kerst gaan mensen opzoek naar cadeaus. Een cadeau met een betekenis, gevoel en een gebaar is ideaal. Het enige wat je moet doen is erachter komen wat voor voorkeuren de desbetreffende persoon heeft.


Waar houdt hij/zij van? Waarmee zet ik mijn partner verstelt en verras ik hem/haar? Als je nog steeds aan het twijfelen bent over een perfect cadeau, kijk naar de top 5 cadeaus hieronder!

1. Bloemen

Het eerste waar wij aan denken is bloemen. Mooie bloemen doen het altijd goed. Of het voor je vriendin haar verjaardag is of voor je eigen verjaardag, bloemen betekenen liefde en verzorging.

2. Gadgets

Iedereen is tegenwoordig helemaal up-to-date. Gadgets als laptops, iPods en mp3-spelers zijn een van de coolste cadeaus die je kunt geven en ontvangen. Zelfs op Valentijnsdag zijn gadgets te geven.

3. Ervaring

Het geven van een belevenis tijdens Valentijnsdag is super origineel en iets om nooit te vergeten. Helaas kunnen we tijdens deze coronapandemie niet echt iets ondernemen. Normaliter zijn een rondvaart door de grachten van Amsterdam, een rondleiding door de Kuip, een Valkeniers cursus of een High Tea in een eeuwenoud kasteel leuke valentijnservaringen.

4. Sieraden

Vrouwen houden van sieraden en kunnen niet zonder. Als jouw liefje een vrouw is, zal elk sieraad haar hart stelen. Oorbellen, kettingen en ringen zijn voorbeelden van het grote assortiment waar vrouwen dol op zijn.

5. Parfums

Geef hem of haar een bekend parfum of favoriete geur. Hij/Zij zal er van stralen en het graag voor jou op doen.


Bron:www.valentijnsdag.nl.

Bloemen doen het ook altijd goed.