Nabestaanden Ontzorgd biedt een totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp als er een dierbare is komen te overlijden.
Nabestaanden Ontzorgd biedt een totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp als er een dierbare is komen te overlijden. (Foto: Aangeleverd)

Wat doet Nabestaanden Ontzorgd precies?

REGIO - Nabestaanden Ontzorgd biedt een unieke totaaloplossing voor het afhandelen van de gehele administratieve rompslomp na overlijden. Via een uniek systeem van i-executeur kunnen we op een efficiënte en kostenbesparende manier alle zaken omtrent de nalatenschap op een deskundige manier netjes afhandelen.

Situatie: Een dierbare overlijdt. Er komt heel veel op de nabestaanden af en dat stopt niet na de uitvaart. Dan moeten er opeens allerlei zaken geregeld worden en ontstaan er veel vragen.

Potentiële vragen

Moet ik de erfenis (beneficiair) aanvaarden of verwerpen i.v.m. schulden? Is een verklaring van erfrecht noodzakelijk? Moet er een boedelbeschrijving gemaakt worden? Hoe doe ik aangifte erfbelasting?

Opzeggen en omzetten

Ook dienen er abonnementen, lidmaatschappen en verzekeringen opgezegd te worden. En moet de hypotheek nog omgezet worden?

Eventueel dienen toeslagen aangevraagd te worden en is het regelen van een nabestaandenpensioen belangrijk. Staan er nog foto’s en filmpjes in de cloud en moeten accounts van Facebook, PayPal of e-mail worden opgezegd?

'Systematisch, met heldere overzichten voor alle betrokken nabestaanden'

Daarnaast wil je bij de afhandeling van de erfenis ook liever geen onenigheid binnen de familie. Is er een testament of codicil?


Heldere overzichten

Om dit allemaal in goede banen te leiden werkt Nabestaanden Ontzorgd systematisch met heldere overzichten voor alle betrokken nabestaanden.


Door een unieke voor Nederland nieuwe werkwijze kan tegen minimale kosten de nalatenschap zorgvuldig, effectief en efficiënt van A-Z afgehandeld worden. Zo kunt u zonder administratieve zorgen weer verder met het verwerken van het verlies.

Korte introductie

Voor een korte introductie zie ons animatiefilmpje en meer informatie op www.nabestaandenontzorgd.nl.

Totale ontzorging na overlijden van een dierbare.