Bouckaert Slaapcomfort is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2021.
Bouckaert Slaapcomfort is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2021. (Foto: Aangeleverd)

Bouckaert in race Sterkste Schakel '21

REGIO - Bouckaert Slaapcomfort is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2021. "Wij zijn supertrots!"

“Met z’n tweeën hebben we meer dan vijftig jaar ervaring in slaapkamer, boxsprings en matrassen.” Voldoende basis voor Rob en Miriam Bouckaert om in 2019 een eigen zaak te beginnen. “Wij hoeven niet meer zoveel mogelijk bedden te verkopen. Wij hoeven alleen maar onze kennis en ervaring in te zetten om klanten te helpen het juiste bed te kiezen.”

Twee jaar

In de winkel ligt de nadruk op goed en lekker liggen. “Dan heb je meer aan een goed advies dan aan een duur bed. Die vind je bij ons dus niet. Bij ons krijg je wel veel tijd, service en ook na de aankoop veel aandacht van ons.”

Deze aanpak heeft gewerkt, want na twee jaar staat het bedrijf als een huis. “Het eerste bed verkochten we toen we nog aan het opbouwen waren en daarna stond het niet meer stil.”

Goede nachtrust

Iedereen verdient een goede nachtrust, volgens Miriam en Rob. ”Wij werken met fabrikanten uit Nederland, België, Duitsland en Zwitserland", vertellen de ondernemers.

"Hierdoor hebben wij goede kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen en snelle levertijden. Ook voor alle vormen van maatwerk kunt u bij ons terecht, als het gaat om een matras voor de camper, caravan, boot, vrachtauto, uw oude wiegje of een ledikant met lade, eigen hoogte, breedte, kleur… maakt allemaal niet uit. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken."