De bezorgbakker doet het erg goed.
De bezorgbakker doet het erg goed. (Foto: Aangeleverd)

Eerste bakker die alleen bezorgt

HAARLEM - Afgelopen jaar is Bakker Bart in Haarlem gestart met een vestiging die alleen aan bezorgen doet. De nieuwe vestiging van Bakker Bart in Haarlem is geen traditionele Bakker Bart, maar de eerste vestiging ooit die volledig gericht is op de productie en bezorging van online-bestellingen.

Ook al lijkt deze roerende tijd geen fijn moment om met een geheel nieuwe winkelconcept te starten, durfde Bakker Bart Haarlem het toch aan. En met succes! De bezorgbakker doet het erg goed en de redenen hiervoor zijn het unieke productaanbod.

Extra aandacht

De cadeauproducten van Bakker Bart zijn een schot in de roos gebleken. Door de fysieke scheiding willen mensen graag extra aandacht aan elkaar geven. Uitgebreide ontbijtjes, traktatieboxen en groepslunches kunnen eenvoudig voor de ander besteld worden op de www.bakkerbart.nl, waarnaar de klant deze op een locatie naar keuze kan bezorgen.


Vooral de diverse bezorgontbijtjes, zoals het afgelopen Valentijnsontbijt zijn enorm populair in de regio. Uitermate geschikt om weg te geven aan iemand die een extraatje heeft verdiend.

Eenvoudig bestellen

Bestellen bij Bakker Bart Haarlem kan eenvoudig via bakkerbart.nl. Op deze site gelden altijd de acties die ook bij andere Bakker Bart winkels gelden.


Wil je altijd op de hoogte blijven van de meest actuele acties?

Volg dan @bakkerbarthaarlem en kijk dagelijks achter de schermen mee met alles wat te maken heeft met bakken en bezorgen.