In 2021 bestaat Melanie Mode alweer 12 jaar.
In 2021 bestaat Melanie Mode alweer 12 jaar. (Foto: Aangeleverd)

Melanie Mode by Havva

HAARLEM - Bij Melanie Mode draait alles om persoonlijk en gericht advies - ze is geen vreemde in de branche - al vanaf haar 18e is zij werkzaam in de mode en confectie. In 2021 bestaat Melanie Mode alweer 12 jaar.

In de huiselijk en warm ingerichte winkel van Havva staat de koffie altijd klaar en voelen de klanten zich er als thuis. De collectie is in kleurblokken ingehangen, wat prettig is bij het uitzoeken van een setje.

'Alles op gevoel'

Daarbij zijn de paskamers smaakvol en ruim ingericht. Tijdens het passen geeft Havva altijd haar eerlijke mening en advies, wat zeer op prijs wordt gesteld. Het vertrouwen wat haar klanten in Havva hebben is zeer hoog en komen daardoor altijd terug.

De kleding die Havva verkoopt is van goede kwaliteit en zijn tijdens het inkopen aandachtig geselecteerd op pasvorm, kleur en stof. Alles gaat bij Havva op gevoel.

Eindeloze stijl

De collectie bestaat uit tijdloze, klassieke kleding voor de vrouw vanaf 40 jaar met merken zoals Erfo, Robbel, Wega, Gerke, Barbara Lebek, Signature en nog veel meer! Klassieke kleding is niet per definitie ouwelijk en saai, de merken representeren een smaakvolle, elegante en voornamelijk eindeloze stijl en zijn niet zoals Havva beschrijft ‘wegwerpmode’.


Vrouwen houden van mooie, duurzame kleding en dat koop je toch bij Melanie Mode? Tot snel!


Melanie Mode

Generaal Cronjéstraat 133

https://www.facebook.com/MelaniemodeCronje