Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep is het bekijken waard.
Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep is het bekijken waard. (Foto: Aangeleverd)

Zorgeloos wonen: Westerdreefkwartier

NIEUW-VENNEP - Op zoek naar fijne woonruimte maar wel dichtbij alle voorzieningen? Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep is het bekijken waard.

Nieuw-Vennep: vlakbij de Randstad en met de HOV snelbus of de SuperSprinter van de NS ben je in slechts 10 minuten op Schiphol. Dat is centraal wonen! In het nieuwbouwproject Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep komen 90 appartementen en 6 eengezinswoningen. De mijlpaal van 70% verkocht is inmiddels ruim gepasseerd en daar zijn we blij mee.


Omstreeks medio april verwachten we over een onherroepelijke omgevingsvergunning te kunnen beschikken. Hierna kunnen we op locatie aan de slag. Voor wie even afgewacht heeft: er is nu nog keus!

Belangstelling?

Heeft u belangstelling? In gebouw B en C zijn nog mogelijkheden. Het overzicht op de projectwebsite geeft per gebouw de beschikbaarheid aan. De drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlak van circa 100m² variëren qua indeling en zijn bijzonder licht door de grote ramen. Uiteraard gasloos, voorzien van comfortabele vloerverwarming en een tweede toilet in de badkamer is in deze woningen standaard.

Voor de auto is een eigen plek in de parkeerkelder gereserveerd. Het beschutte binnenterrein wordt groen en speels aangelegd. Perfect voor een picknick met vrienden of lekker relaxen in het gras.


Belangstelling? Schrijf je in nu als belangstellende op de website www.westerdreefkwartier.nl, of vraag de makelaar naar het actuele woningaanbod!