Speel buiten met Scouting WABO.
Speel buiten met Scouting WABO. (Foto: Aangeleverd)

Speel buiten met Scouting WABO

REGIO - Elke zaterdag kunnen jullie de meiden van Scouting WABO Heemstede in het Groenendaalse Bos tegen komen. Vanuit hun clubhuis gaan zij op pad het bos in om met leeftijdsgenoten allemaal leuke outdooractiviteiten te doen.

Sporten en bewegen in de buitenlucht! Door alle beperkende maatregelen van het moment in combinatie met het thuisonderwijs zijn veel kinderen weinig buiten te vinden. Scoutingactiviteiten zijn veel buiten in de natuur en het draait bij ons om sport, spel en veel gezelligheid met elkaar. Andere activiteiten staan in het teken van iets goeds doen voor de samenleving. Scouting WABO Heemstede biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Wil jij je ook laten uitdagen en leuke dingen doen? Kom gratis kijken! Vanaf zaterdag 13 februari zijn er weer fysieke opkomsten op en rond het clubhuis. Belangstellende meiden vanaf 6,5 jaar zijn welkom van 10.30 tot 12.30 uur. Ben je al ouder? Kom dan kijken bij de scouts (10-14 jaar) van 10.00-12.30 of sluit aan bij de sherpa's (14-18 jaar), wisselend op vrijdagavond en zaterdagmiddag. WABO bereik je via het bruggetje bij de Ritzema Boskade in Heemstede. Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/ScoutingWABO of neem contact op via info@waboscouting.nl.