Winnaars fotowedstrijd Frans Hals

HAARLEM - Maandag 22 maart 2021 maakt het Frans Hals Museum de winnaars van de fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ bekend met een online prijsuitreiking.

Uit de meer dan 500 ingezonden foto's kiest de jury een top-3 die in het museum tentoongesteld zal worden. De winnaar krijgt tevens een persoonlijke fotoworkshop.

Spannende onthulling

Wie deze wint en welke foto's je in het museum kunt bekijken zodra het weer open is, ontdek je tijdens de spannende onthulling, opgenomen in het museum met Ann Demeester, Angela Tellier en Kirsten. De prijsuitreiking is op maandag 22 maart vanaf 19:00 uur te bekijken via www.franshalsmuseum.nl/fotowedstrijd.


Het Frans Hals Museum organiseert de fotowedstrijd in samenwerking met kunstenaar Angela Tellier om bezoekers online te blijven inspireren tijdens de lockdown. Dat er behoefte is aan zo'n creatieve activiteit voor thuis, blijkt uit de meer dan 500 inzendingen van mensen die de uitdaging van de wedstrijd hebben aangenomen: maak een zelfportret zonder de nadruk te leggen op je gezicht.

500+ inzendingen

De jury is overweldigd door het aantal inzendingen en de kwaliteit ervan. Er zijn meer dan 500 foto's ingestuurd. "Er zitten zo veel ontzettend mooie en goede inzendingen tussen. Het kiezen van een winnaar wordt een pittige klus voor de jury!” vertelt kunstenaar en jurylid Angela Tellier.


Prijsuitreiking fotowedstrijd
Datum: maandag 22 maart 2021
Tijd: 19:00 - 19:30 uur
Online via www.franshalsmuseum.nl/fotowedstrijd