Een nieuw (veilig) seizoen? Linnaeushof is er klaar voor!
Een nieuw (veilig) seizoen? Linnaeushof is er klaar voor! (Foto: Linnaeushof)

Linnaeushof klaar voor nieuw (veilig) seizoen

REGIO - Klaar voor de start! Linnaeushof bereidt zich voor op een nieuw speelseizoen in een veilige, gecontroleerde omgeving.

De voorbereidingen zijn in volle gang om de buitenspeeltuin van Linnaeushof klaar te maken voor een nieuw speelseizoen. De bomen worden gesnoeid, het gras gemaaid, de speeltoestellen en attracties klaargemaakt en er is overleg met de Veiligheidsregio en Gemeente Bloemendaal.

Verspreiding buiten

Door het mooie voorjaar weer neemt de behoefte toe om naar buiten te gaan, wat nu vaker resulteert in overbelaste natuurgebieden en parken. Linnaeushof kan met het openen van haar deuren perspectief bieden voor gezinnen door op een veilige, gecontroleerde manier een dagje uit te gaan. Vorig jaar heeft Linnaeushof met aangepaste bezoekersaantallen en online kaartverkoop een groot aantal gezinnen toch kunnen verwelkomen om te ontspannen.

Extra maatregelen

Met voldoende afstand, heldere informatievoorziening en extra hygiƫne maatregelen staat Linnaeushof te popelen om gezinnen te verwelkomen voor een onbezorgde dag spelen in de buitenlucht.

Open op 31 maart?

Linnaeushof hoopt haar deuren te mogen openen op 31 maart 2021 na groen licht van het kabinet.