'Samen maken we Haarlem mooier'
'Samen maken we Haarlem mooier' (Foto: VVD Haarlem)

'Samen maken we Haarlem mooier'

HAARLEM - Samen met jou maken we Haarlem mooier. Valt je iets op in de stad? Deel je tips en opmerkingen met de gemeenteraadsfractie van de VVD Haarlem. We horen graag je verhaal.

Over deze actuele onderwerpen horen we graag je mening:

Koop lokaal

Het naleven van de coronamaatregelen vraagt veel van ons allemaal. Dat geldt ook voor onze lokale ondernemers. Wij steunen lokale ondernemers door bij hen te bestellen en af te halen.

Domus plus/Skaeve huse

De VVD is zeer kritisch over de plannen voor een verslaafdenopvang (DomusPlus) en woningen voor structurele overlastplegers (Skaeve Huse) in Haarlem. De gemeente gaat hierover op korte termijn beslissen. Jouw mening telt.

Afvaloverlast?

We ontvingen veel klachten over rondslingerend afval. Stapels naast containers en waaiend door de wijk. Er komt nu een proef met stickers op de bakken om afval makkelijker te kunnen melden.

Zorgvoorzieningen

Zorgvoorzieningen zijn van groot belang voor het prettig ouder worden. De VVD maakt zich sterk voor goede, betaalbare zorg en het verminderen van wachtlijsten. Waar kan het volgens jou beter?

Abortuskliniek

Een bufferzone bij de abortuskliniek om intimidatie van vrouwen te voorkomen. Heel normaal toch? Het kostte wat moeite, maar inmiddels wordt een fatsoenlijke en ongestoorde toegang voor vrouwen naar de kliniek geregeld.

Meer informatie?

Reageren of meer weten? Deel je vragen en opmerkingen met de fractie van VVD Haarlem. Ga naar vvdhaarlem.nl of mail: info@vvdhaarlem.nl.