Voor buiten of op kantoor. Xsensible heeft het allebei.
Voor buiten of op kantoor. Xsensible heeft het allebei. (Foto: Aangeleverd)

Xsensible: voor buiten of op kantoor

HAARLEM - De nieuwe Xsensible collectie voor Spring Summer 2021 komt tegemoet aan al je wensen: optimisme, energie en zin in het leven.

Allereerst is er een ruime keuze aan schitterende voorjaarskleuren, zoals rood, oranje, groen, blauw maar ook warme bruintinten van zand via cognac. Zacht en soepel veloursleer laten de kleuren bijzonder goed uitkomen. Maar dat is nog niet alles.

Dynamische look

Deze nieuwe modellen voor dames en heren hebben een sportieve en dynamische look wat ze geschikt maakt voor alle soorten (outdoor) plezier. Of het nu gaat om hiken, wandeltochten maken of sightseeing in de stad – met zowel de sneakers als de boots is lopen een plezier. Met dank aan het hoogwaardige stretchleer en de Xsensible-balanstechnologie.


De unieke zolen zorgen voor een betere manier van lopen en ondersteunen de wervelkolom. Kortom: het gevoel van welzijn is bij Xsensible standaard inbegrepen.

Hoogtepunten collectie

Voor buiten of op kantoor. Xsensible heeft het allebei. De trendy en hybride Hiking-modellen behoren tot de hoogtepunten van de nieuwe collectie. De extralichte modellen met zowel kenmerken van sneakers als wandelschoenen, waren in het huidige seizoen al een bestseller.


De modieuze kleur- en materiaalcombinaties geven de nieuwste modellen een frisse uitstraling. De haken, ogen en tweekleurige schoenveters onderstrepen het outdoor-karakter en geven de ongedwongen business-outfit meer dynamiek. Maar wij staan niet alleen voor een goed design.

Functionaliteit voorop

Functionaliteit staat voorop, en dat geldt in het bijzonder voor alle Hiking-modellen. Waterafstotend mesh in combinatie met hoogwaardig stretchleer. De exclusieve Dry-X-Membraan voorkomt dat je voeten nat worden. Zachte kussentjes zorgen voor extra comfort. Slipvrije zolen met de Xsensible-balanstechnologie en het anti-slip-profiel bieden je de perfecte houvast op bijna iedere ondergrond. Vanzelfsprekend zijn alle Xsensible-modellen geschikt voor je eigen inlegzolen.

Veel ervaring

Het team van Kees Hoogenbosch heeft veel ervaring en beschikt over de nodige vakkennis om u goed te kunnen helpen. Nieuwsgierig geworden naar de Hiking - schoenen of een van de andere merken?

Advies nodig?

Bel voor een afspraak 023 525 20 82 en men neemt ruim de tijd om u goed te adviseren.

Kees Hoogenbosch

Generaal Cronjéstraat 11-13

tel 023 525 20 82