De kalender bevat artistieke foto’s van boekliefhebbers die hun intieme delen netjes afdekken met hun favoriete boek.
De kalender bevat artistieke foto’s van boekliefhebbers die hun intieme delen netjes afdekken met hun favoriete boek. (Foto: De Vries van Stockum)

Boekliefhebbers met de billen bloot

HAARLEM - Boekhandel De Vries Van Stockum neemt dit gedeelde sentiment onder boekverkopers en hun klanten letterlijk: mensen kunnen vanaf vandaag een echte De Vries Van Stockum ‘naakt’ kalender kopen om hun geliefde boekwinkel te steunen.

Boekhandel De Vries Van Stockum wil iets bijzonders doen. De kalender bevat artistieke foto’s van boekliefhebbers die hun intieme delen netjes afdekken met hun favoriete boek. Het hele jaar door prikkelende boekentips dus!

Maar het is ook een noodkreet. De huidige maatregelen zijn niet veel langer vol te houden.

Met de billen bloot

Directeur Jeltje de Vries: "We gaan letterlijk met de billen bloot om aan te geven hoe het ervoor staat - de zaken én onze liefde voor boeken. We laten hiermee zien dat wij echte mensen met een pure liefde voor boeken zijn. We zijn geen robots of algoritmes. Het assortiment wordt samengesteld door mensen van vlees en bloed. Onze tips op social, de website en in de nieuwsbrief komen van echte boekliefhebbers. We hopen dat dit initiatief de campagne #steunjeboekhandel naar een hoogtepunt brengt."


De kalender is te bestellen via de website van De Vries Van Stockum en 100% van de opbrengst gaat naar de boekhandel.