Kun jij Amy een nieuw warm thuis bieden?
Kun jij Amy een nieuw warm thuis bieden? (Foto: Dierentehuis Kennemerland)

Hond Amy

REGIO - Ook in onze regio wachten er nog veel asieldieren op een nieuw, warm thuis. Wekelijks zet het Haarlems Nieuwsblad een van deze dieren in de schijnwerpers, in de hoop snel een nieuw onderkomen voor hem of haar te vinden. Deze week: Mechelse herder Amy.

Werker zoekt actief leven

In Amy's vorige kwam er gezinsuitbreiding, waar zij iets minder goed mee kon omgaan. Daarom wordt nu een nieuw plekje voor haar gezocht.

"Hallo, ik ben Amy, een knappe Mechelse herder dame van 2 jaar en ik wil actie! Bankhangen is niets voor mij dus mijn nieuwe baas moet echt aan de slag met mij. En ook al is het spannend; ik wil graag vrienden maken."

Samen op cursus

"Mijn verzorgers zeggen alleen steeds dat ik niet op schoot pas maar ik zou niet weten waarom ze dat vinden. Het lijkt me echt heel leuk om samen op cursus te gaan. Ik luister al heel goed maar bijleren kan nooit kwaad. Zoals leren beter om te gaan met andere honden want dat heb ik niet echt meegekregen."

Hondenvriend

"In het asiel heb ik al wel een echte hondenvriend gemaakt. Het lijkt me leuk om samen lange wandelingen te maken en wie weet kan ik leren om naast de fiets te lopen. Mijn verzorgers vinden het belangrijk dat mijn nieuwe eigenaar ervaring heeft met honden en dat hij of zij veel tijd in mij kan investeren. Heeft u een plekje over? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers!"


Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort