Nibbit.
Nibbit. (Foto: Knaagdierencentrum )

Dier(en) van de Week: voedsters gezocht voor Croky, Nibbit en Wokkel

REGIO - Ook in onze regio wachten er nog veel asieldieren op een nieuw, warm thuis. Wekelijks zet het Haarlems Nieuwsblad een van deze dieren in de schijnwerpers, in de hoop snel een nieuw onderkomen voor hem of haar te vinden. Deze week: Croky, Nibbit en Wokkel.

"Hoi allemaal, wij zijn Croky, Nibbit en Wokkel. Wij zouden zo graag ieder een eigen fijne, ruime plek krijgen. Het liefst met heel veel 'Tender Love and Care' in de vorm van een lieve voedster. Wij zijn al lang in de opvang omdat wij snotterig binnenkwamen. Na medicatie is dat gesnotter gelukkig bijna opgelost, maar de arts vertelde dat het wel chronisch is. Mogelijk komen we er dus niet helemaal vanaf, maar ondanks dat zijn we ontzettend lief en verdienen wij (vinden we zelf) een lieve vriendin! Dus bent u op zoek naar een gecastreerd vriendje? Denk dan eens aan één van ons!"


Meer informatie

Interesse in Croky, Nibbit of Wokkel? Mail dan met het Knaagdierencentrum in IJmuiden via e-mailadres knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl. Bellen kan natuurlijk ook, met 088-8113455.

Wokkel.
Croky.