Weer verliefd op je huis.
Weer verliefd op je huis. (Foto: Barbara Kieboom)

Genieten van je eigen terras

Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en meer oplossingen op maat dé specialiteit van Jan de Boer Tuinhuizen. Zijn passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt, is overal in het bedrijf voelbaar.

Het buitenleven wordt steeds belangrijker in ons leven, want het is heerlijk om het hele jaar door buiten te kunnen genieten. Ben je op zoek naar een tuinhuis, veranda, buitenkamer of schuurtje dat zich onderscheidt in stijl, vormgeving en een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan ben je bij Jan de Boer Tuinhuizen aan het juiste adres!

Deskundig advies

In de sfeervolle showroom in Wijchen ben je van harte welkom om inspiratie op te doen. Daarnaast word je voorzien van deskundig advies. De eigenaren, Jan en Marga, denken graag met je mee om een duurzaam product te kunnen leveren waar je vele jaren plezier aan beleeft.


Alle tuinhuizen worden met oog voor detail vervaardigd in de eigen fabriek, waar vakbekwame mensen uitsluitend werken met de beste materialen.

Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat je tuinhuis met zorg wordt geplaatst. Ze staan open voor al je wensen en maken er samen iets moois van.

Op maat gemaakt

In het assortiment van Jan de Boer Tuinhuizen vind je o.a. de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda, en buitenkamers. Meer inspiratie? Kom dan naar de showroom voor een indruk van de mogelijkheden op het gebied van sfeer, duurzaamheid en functionaliteit.