Kraakman Hillegom gaat verhuizen.
Kraakman Hillegom gaat verhuizen. (Foto: Aangeleverd)

Kraakman Voorhout gaat verhuizen

REGIO - Kraakman Voorhout verhuist naar een nieuw pand. "Vanaf maandag 3 mei verwelkomen wij u graag in onze nieuwe vestiging in Hillegom."

Kraakman Perfors Voorhout is al jarenlang een begrip in de regio. Vorig jaar is de naam Kraakman Perfors overgegaan in Kraakman B.V. Vanwege het feit dat de vestiging in Voorhout uit haar jasje begon te groeien is de zoektocht naar een nieuwe centraal gelegen locatie gestart.

Vertrouwde gezichten

"Uiteindelijk zijn we terechtgekomen op een mooie zichtlocatie in Hillegom, waarbij alle activiteiten van de Kraakman-dienstverlening goed tot hun recht komen. De voor u vertrouwde gezichten van de vestiging verhuizen met u mee. In de nieuwe vestiging vindt u het volledige dienstenpakket voor particulieren en zakelijke klanten omtrent landbouw, tuin & park, golf en grondverzetmachines.


"Met de ruime en representatieve showroom en een volledig uitgeruste werkplaats, voldoet de vestiging volledig aan de wensen van zowel de medewerkers als u als klant. Tot aan de verhuizing blijft Kraakman Voorhout het adres voor service, reparaties, onderdelen en aankoop van uw machines."

Nieuwe adres Kraakman

Het Kraakman-team verwelkomt zijn klanten graag vanaf maandag 3 mei 2021 op het nieuwe adres:

Kraakman Hillegom

Arnoudstraat 10 2182 DZ

Vacatures Kraakman

Kraakman groeit hard. "Daarom zijn wij op zoek naar onder andere landbouwmonteurs. Voor meer informatie en om direct te solliciteren, ga naar www.werkenbijkraakman.com."

Meer weten?

Volg updates van de verhuizing op www.kraakman.com/hillegom en op Facebook.com/kraakmanbv. Of mail naar: info@kraakman.com of bel met: 0252-211 288.