Welkom bij Yarden Crematorium Haarlem.
Welkom bij Yarden Crematorium Haarlem. (Foto: Aangeleverd)

Yarden Crematorium: waardig afscheid

HAARLEM - Bij ons kunt u terecht voor een waardig afscheid van uw overleden dierbare. In intieme of in grotere kring. De ruimte kunnen wij afstemmen op de grootte van de groep.

Yarden Crematorium Haarlem is een kleinschalige locatie en door het gelijkvloerse karakter erg toegankelijk, ook voor mindervaliden. Er is voldoende parkeergelegenheid en bus 14 stopt voor de deur.

Coronamaatregelen

Vanwege de huidige coronamaatregelen geldt er voorlopig nog een maximum aantal van 50 bezoekers bij een uitvaart. Op deze manier kunnen wij uw veiligheid en die van onze medewerkers garanderen. Wij doen er alles aan om de coronamaatregelen na te leven op locatie. Handen moeten worden gedesinfecteerd, mondkapjes zijn (binnen) verplicht, iedereen houdt 1,5 meter afstand en kan ook die afstand zittend bewaren, zowel in de aula als in de condoleanceruimte.

'Persoonlijke wensen kunnen worden besproken'

Afscheid in intieme sfeer

Onze locatie beschikt over:

Voor de condoleance hebben wij een uitgebreid cateringassortiment. Dit kunt u vinden op: www.yarden.nl/etenendrinken..

Persoonlijke wensen

Mocht u buiten ons assortiment andere, gepersonaliseerde wensen hebben, dan kunt u dit altijd bespreken met ons. Wij denken graag met u mee. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding.


Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 023-5133077 of via de mail: cre.haarlem@yarden.nl.