De BurgerBabes zijn een donatieactie gestart voor Stichting Anne-Bo.
De BurgerBabes zijn een donatieactie gestart voor Stichting Anne-Bo. (Foto: Aangeleverd)

BurgerBabes: burgers voor het goede doel

HAARLEM - De BurgerBabes zijn inmiddels een bekend gezicht op Koningsdag in de Haarlemse Vijfhoek. Ieder jaar staan ze op hun vaste stek midden in de Haarlemse Vijfhoek en bakken ze Burgers voor een goed doel dicht bij huis. Helaas kunnen de BurgerBabes ook dit jaar niet 'live' bakken...en daarom deze doneeractie voor de Haarlemse Stichting Anne-Bo

De BurgerBabes zijn een donatieactie gestart voor Stichting Anne-Bo, studeren voor iedereen. Stichting Anne-Bo streeft naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze doelen en dromen te verwezenlijken. Annemieke van de Wouw is de oprichtster van de stichting en woont in de Vijfhoek. Haar op jonge leeftijd overleden dochter Anne-Bo leeft mede voort in het mooie doel van de stichting.

De BurgerBabes hopen op een flink bedrag zodat heel veel meisjes hun dromen kunnen verwezenlijken. Link naar de doneeractie: https://www.doneeractie.nl/burgerbabes-zamelen-in-voor-stichting-anne-bo/-51679.

Afbeelding
Afbeelding