Wilco en Roeland den Breejen, zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons mooie familiebedrijf.
Wilco en Roeland den Breejen, zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons mooie familiebedrijf. (Foto: Aangeleverd)

JdB opent bedrijfsschool

HAARLEM - Wij, Wilco en Roeland den Breejen, zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons mooie familiebedrijf. Als ondernemers hebben wij een speciale liefde voor grond en creëren wij dé basis voor bouwprojecten. Samenwerken, aandacht voor elkaar en persoonlijke groei hebben wij hoog in het vaandel staan.

Werken en leren, mbo-diploma in twee jaar

Jaren geleden hebben we samen een fictief krantenartikel geschreven, waarin we al droomden over onze eigen JdB-opleiding. Deze ambitie is ontstaan vanuit het vertrouwen dat iedereen mooie talenten heeft en dat wij, als werkgever, deze willen helpen ontplooien. En nu gaat het gebeuren! Wij openen in september 2021 onze eigen JdB bedrijfsschool. Deze ambitie blijkt vandaag de dag nog urgenter dan toen wij het artikel schreven; omdat we als bedrijf zo hard groeien. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s, echte aanpakkers, die het vak willen leren en met ons willen samenwerken.


Wij bieden aanpakkers de mogelijkheid om verschillende stoere en leerzame functies te ontdekken. Denk hierbij aan rioleringswerk, straatwerk, saneringen uitvoeren en het werken op de gronddepots. Zo krijgt elke leerling een brede basis met veel kennis. En wij hebben er een fantastische collega bij.

JdB in het kort

Mbo-diploma in twee jaar

Baangarantie bij een fantastische werkgever

Niveau: 3 en 4

Indeling: vier dagen werken en één dag leren

Je verdient je eigen geld; terwijl je aan het leren bent!


2 open avonden

Wij organiseren twee open avonden. Op 2 of 4 juni kan iedereen met interesse ontdekken of deze opleiding iets voor hem is. De open avond online bezoeken kan trouwens ook. Inschrijven: jdb-bedrijfsschool.nl.