Probeer ook de ON schoenen uit!
Probeer ook de ON schoenen uit! (Foto: Aangeleverd)

Test ON schoenen tijdens een wandeling

HAARLEM - Op zaterdag 12 juni organiseert Soellaart Outdoor & Wintersport samen met het Zwitserse merk On een leuke wandeling die je individueel of samen met iemand kunt doen. Je start en eindigt bij Soellaart.

Onderweg kun je gebruik maken van de app Geo Caching. Dit is een nieuwe trend waarbij je met behulp van een navigatie app op je telefoon op zoek gaat naar verstopte caches/schatten. Dit is meestal een kistje met een logboek erin. Heb je er een gevonden? Schrijf je naam in het logboek en leg de cache weer terug op de plek waar het verstopt lag. Er is een leuke route voorbereid die je langs verschillende caches leidt. Daarnaast kom je onderweg ook langs restaurant Zuidam waar je een gratis kopje koffie of thee kunt afhalen (to go).

On schoenen proberen

Het leuke van deze wandeling van 6,3 kilometer is dat je ook nog eens vrijblijvend een paar wandelschoenen van On kunt uitproberen. On zal in de winkel aanwezig zijn met allerlei testschoenen, dus een mooie kans om On schoenen uit te proberen.

Zo werkt het

Wil je erbij zijn? Het werkt zo:
Meld je aan door een email te sturen naar margo@soellaart.nl en laat het tijdstip weten waarop je wilt starten (tussen 10:00 en 15:00) en met hoeveel personen je komt (maximaal 2).
Soellaart stuurt een bevestiging per email.
Download de Geo Caching app (deze is gratis)
Kom op 12 juni op het door jouw gekozen tijdstip naar de winkel en meld je bij de ingang aan de Kleine Houtstraat.
Trek een paar wandelschoenen van On aan en ga op pad.
Onderweg scoor je een lekker kopje koffie of thee bij Restaurant Zuidam.
Na afloop kom je weer terug naar de winkel om je schoenen te wisselen en ontvang je nog een kleine Zwitserse attentie

Aanmelden?

Starten kan op zaterdag 12 juni tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Uiterlijk om 16:30 uur moet je terug zijn. Aanmelden kan tot en met donderdag 10 juni 2021.